Hidayet heeft samengewerkt met Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool als projectleider. In zijn werkzaamheden heeft hij aangetoond een goede analyticus te zijn. Zijn schematisch maar tevens filosofische manier van denken geven creatieve uitkomsten en inzichten. Hidayet dank je wel voor de goede samenwerking en jouw grote inzet.
Hidayet Bahadin heeft voor Aequor gewerkt aan ondersteuning van diversiteitbeleid voor sectororganisaties. Ondanks dat het project al even liep heeft hij het zich snel eigen gemaakt. Hij wist het project goed te structureren en zette door intelligent te werken de juiste stappen. Hij was prettig in de de omgang als opdrachtnemer. De balans tussen kwaliteit en kwantiteit was optimaal. Een pluspunt bleek dat niet alleen zijn mondelinge communicatie maar ook zijn schrijfvaardigheden goed zijn. Door zijn aanpak is het project succsvol afgerond.
Yauk is een erg toegewijde en innovatieve organisatie, die vanuit haar betrokkenheid en met gebruikmaking van haar netwerk, mensen in beweging krijgt naar (re-)integratie en participatie in werk en samenleving. Zelfredzaamheid en eigen enthousiasme en initiatief van de kandidaten is voortdurend het uitgangspunt in de aanpak van Yauk. Yauk weet (als ervaringsdeskundige) een realistische en uitdagende brug te slaan tussen kandidaten die op zoek zijn naar werk en organisaties en het bedrijfsleven. Zij weten middels training en advies op een creatieve en bevlogen manier mensen goed voor te bereiden op wat ze te wachten staat en te bemiddelen naar de juiste (werk)plek. Yauk denkt vanuit haar eigen expertise veel met je mee als opdrachtgever en is voortdurend op zoek naar oplossingen om een optimaal resultaat voor de kandidaten en opdrachtgever te bereiken.
Hidayet is going the extra mile to find the right advices for each situation. One can feel his passion as he is talking and finding suitable solutions for his customers. Thanks!