OVER ONS

Yauk zet zich in voor talent- en organisatieontwikkeling. Onze missie is om organisaties en mensen wendbaar te maken zodat ze beter kunnen omgaan met veranderende omstandigheden. Een wendbare organisatie begint bij wendbare mensen: wendbaar in mindset, maar ook in gedrag en vaardigheden. Daar werken we aan, zodat mensen zich blijven ontwikkelen en kunnen bijdragen aan de (veranderende) ambitie van de organisatie.

Werkwijze

Vanuit de ambitie van uw organisatie bepalen wij samen welke resultaten gewenst zijn. Vervolgens kijken we wat nodig is aan activiteiten om die resultaten te bereiken. De activiteiten vinden zoveel mogelijk plaats op de werkvloer en samen met de mensen die er werken. Hierbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten op de talenten en kwaliteiten die uw organisatie al in huis heeft, zodat we optimaal de kennis en kunde benutten die reeds aanwezig is. Activiteiten kunnen verschillende vormen hebben, van verandermanagement en projectmanagement, tot het trainen en coachen van medewerkers.

Onze mensen

Yauk is in 2012 opgericht en werkt samen met een vaste pool aan trainers, coaches en projectmanagers. Hidayet Bahadin is de oprichter van Yauk. Als organisatie- en veranderdeskundige van achtergrond traint en coacht Hidayet al meer dan 10 jaar professionals binnen organisaties. Yauk verbindt en inspireert door mensen op een andere manier naar zichzelf en de interactie met de ander te laten kijken. Wilt u innoveren en veranderen en uw mensen daarbij laten begeleiden en ontwikkelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.